ж.к. Овча купел, ул. Александър Геров 20
София,
България
23.3639393
42.6499779
UserLikes
Име: БМС ТEХНОЛОДЖИС / BMS TECHNOLOGIES
Адрес: София, ж.к. Овча купел, ул. Александър Геров 20
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.bmsbulgaria.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Почистване на сгради
Дейност:

Почистване и възстановяване: след пожари и наводнения, на въздуховоди и вентилация, на тапицерии и завеси, на мокети и килими, отстраняване на мухъл и плесен...

Ключови думи: почистване и възстановяване, почистване, възстановяване, почистване след пожар, почистване на сажди

CATALOG.BG > БМС ТEХНОЛОДЖИС / BMS TECHNOLOGIES



Facebook





За нас

Фирма БРИЛЯНТ ТРЕЙД ЕООД е франчайз на Американската компания БМС Технолоджис и предлага професионални услуги в сферата на почистването и възстановяването на Българския пазар. Blackmon Mooring Steamatic Inc (BMS) е създадена в град Форт Уорт, Тексас през 1948г за да предоставя професионални услуги в областта на почистването. Тяхното посвещаване към качествената услуга, високи стандарти и проучване и развитие на пазара, е спомогнало да прераснат в международна компания, предлагаща широка гама от търговски и жилищни услуги за възстановяване.


Днес БМС Технолоджис има над 400 франчайза в САЩ и 27 страни в световен мащаб. БМС Технолоджис България, член на групата на БМС е напълно оборудвана за да предложи широка гама от възстановителни, почистващи и смекчаващи загубите (в случаи на пожари и наводнения) услуги. Ние непрекъснато се стремим да работим заедно с клиентите и професионалистите в застрахователния сектор за да сме винаги в състояние да покрием нуждите на този крайно динамичен пазар. В днешни дни бедствията са нещо с което сме длъжни да се съобразяваме. Възникнали по естествен път или не, те винаги предизвикват проблеми свързани с прекъсване на работния процес в офиса или неудобство вкъщи. Ние сме тук за да помогнем в тази тежка и крайно неприятна ситуация.


БМС Технолоджис предлага цялостни възстановителни услуги на обекти засегнати от пожари или наводнения. Нашия експертен персонал е на Ваше разположение 24 часа в денонощието. Ние гарантираме за професионализма в работата на нашите техници защото практикуваме системата „продължително обучение" което означава че постоянно се стремим да се развиваме и да сме в крак с последните новости в индустрията. Освен в почистване и възстановяване след пожари и наводнения БМС Техноложис е специализирана фирма в следните области:


• Почистване на въздуховоди;
• Трайно премахване на мухъл и плесен;
• Почистване на тапицерии и мебелировка;
• Почистване на мокети и килими;
• Ароматизация и трайно премахване на миризми;
• Контрол на корозията;
• Почистване на твърди повърхности;
• Възстановяване на електроника и лентови носители;
• Реставриране на документи и архиви;

 
Открийте ни в Google+