ЗАУБЕР / SAUBER

ЗАУБЕР / SAUBER

ул. Коста Лулчев 2В
София,
България
23.3586417
42.6766228
UserLikes
Име: ЗАУБЕР / SAUBER
Адрес: София, ул. Коста Лулчев 2В
Телефони: text to imagetext to imagetext to image
Уеб сайт: http://www.sauber.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Почистване на сгради
Дейност:

Професионално абонаментно и основно почистване на офиси, административни и жилищни сгради, хотели, производства

Ключови думи: почистване, чистене, миене, пране, хигиена

За нас

Фирма Sauber e лидер в сферата на почистващите фирми в България, защото притежава над 15-годишен опит в професионалното почистване както на домове, така и на офиси. Нашата мисия и отговорност като фирма за професионално почистване е да вършим работата си перфектно до последния детайл и до последната частица прах. Освен че си служим със специализирани почистващи машини, също така почистваме ръчно с внимание към най-малкия детайл. Този подход ни е спечелил огромен брой както корпоративни, така и индивидуални клиенти.


Ключов фактор за нашия успех е екипът ни, който се състои от квалифицирани специалисти с богат опит. Те преминават през регулярни обучения с цел подобряване професионалната квалификация и усвояване тънкостите на почистващия процес; употребата на почистващи материали и качественото боравене с тях.


В сравнение с останалите фирми за почистване, които ще откриете на пазара, Sauber е единствената, която предлага гарантирано и сертифицирано качество на услугата, която се индивидуализира спрямо вашите лични нужди за почистване. Специалистите на Sauber изготвят план след предварителен оглед на помещенията. Планът включва дейности, от които действително имате нужда и е изцяло съобразен с вашите изисквания.


Услугата по почистване на домове се извършва в удобно за клиента време, съобразено с неговия график. Екипът на Sauber е на разположение 24 часа в денонощието и има готовност за действие при възникване на аварии и непредвидени ситуации.


Ако се интересувате от професионално почистване на офиси, не се колебайте да се свържете с нас за уговаряне на оглед и изготвяне на план график за почистване на вашето работно място. Чистотата на офиса е водещ фактор за изграждане на корпоративния имидж на бизнеса и стабилни контакти с клиенти. Екипът на Sauber е не само квалифициран в професионалното почистване на офиси, но и в дискретната поддръжка на кухненската част и хигиенните помещения, зареждането с нужните консумативи и др.


Нашата фирма за почистване е доказан лидер в почистването на домове и офиси. Свържете се с нас, за да получите допълнително информация и отговори по всички вълнуващи ви въпроси. Инвестирайте в чистотата за по-добро качество на живот!





 

Открийте ни в Google+